Genetec SaaS nagy szervezetek számára


Genetec SaaS nagy szervezetek számára
A Genetec bejelentette új, magas kiber- és adatvédelmi képességeket ígérő, nagyrészletességgel skálázható, nyílt „szoftver, mint szolgáltatás” megoldását.

A Security Center SaaS egységes platformot kínál úgy a video-megfigyelő-, mint a behatolásjelző-, beléptető- és épületautomatizálási rendszerek végfelhasználói / üzemeltetői számára. Mint azt a cég illetékese kifejtette, a közel teljesen automatizált beszerzési folyamatnak köszönhetően a kiválasztott megoldás a megrendelés leadásától számított néhány percen belül aktívan működhet. A Security Center SaaS számos (akár többezer) telephely felügyeletének és kezelésének központosítása révén ideális lehet arra, hogy a megrendelők széles köre számára nyújthasson értéknövelt szolgáltatásokat. A felhasználók / üzemeltetők szervezeteik SOC-ából (bizotnsági műveleti központ), avagy a Genetec mobil és webes applikációjának köszönhetően a világ bármely, (mobil-)internet eléréssel rendelkező pontjáról menedzselhetik rendszereiket. A Security Center SaaS egy telepítés-független platform, melynek hibrid-SaaS architektúrája támogatja, hogy a felhasználók igényeiknek megfelelően helyezzenek át funkciókat a felhőbe, illetve futtassák azokat dedikált telephelyeiken. A Genetec új megoldása 2024 áprilisától válik elérhetővé.

Forrás: Genetec

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől